Rareș Bogdan: “Cei din PSD au devenit niște plângăcioși naționali”

Andri
2 Min Read
Rareș Bogdan: “Cei din PSD au devenit niște plângăcioși naționali”

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a răbufnit la adresa PSD într-o intervenție duminică la Digi24, denumindu-i pe partenerii de coaliție “copilandri” și “plângăcioși naționali” care caută permanent scandal.

“PNL nu a mințit, și dacă într-adevăr cei din PSD respectă populația României, nu se vor mai plânge, că au devenit niște plângăcioși naționali, și vor încerca să rezolve problema. În PNRR există un jalon extrem de important, care înseamnă reforma pensiilor speciale și trecerea tuturor pensiilor pe contributivitate. Domnul Budăi ar trebui să nu mai stea toată ziua să mintă pensionarii, cu plânsete de crocodil, și să rezolve problema. Are de prezentat o lege, cu care îl așteptăm la coaliție pentru a rezolva această problemă. Suntem oameni serioși. Dacă vrem să ne plângem, să arătăm ce nu putem să facem în România, atunci continuăm acest cor național al plânsetelor pe umerii pensionarilor, și în realitate nu rezolvăm absolut nimic.

(…) Noi niciodată nu ne vom ataca partenerii de coaliție, dar mi se pare că toată imaginea de 32 de ani a PSD au făcut-o zob oamenii ăstia, pentru că pur și simplu se dovedesc niște copilandri. Adică, să te războiești în spațiul public, ditamai președintele de partid, și să vii cu vorbe care arată că inclusiv cultura ta e deficitară, mi se pare așa… Eu mă refer la cei care caută permanent scandal, caută permanent zâzanie, în loc să se preocupe de adevăratele chestiuni care țin de țara asta.”- a declarat Rareș Bogdan la Digi24.

Distribuie