Proiectul de buget al Piteștiului- în consultare publică

Andri
1 Min Read
4 octombrie – intrare gratuită la Grădina Zoologică din Pitești!

Primăria Pitești anunță că a inițiat procedura de consultare publică referitoare la Proiectul de buget al Municipiului Pitești pe anul 2024.

Proiectul de act normativ supus dezbaterii publice poate fi consultat pe site-ul Primăriei Pitești, prin accesarea link-ului:  https://www.primariapitesti.ro/proiect-de-hotarare-privind-aprobarea-bugetului-municipiului-piteti-pe-anul-2024-articol1869

Potrivit proiectului, din totalul surselor de finanţare, de peste 990 de milioane de lei, 953,5 milioane de lei reprezintă venituri la bugetul local. La capitolul cheltuieli, 449 de milioane de lei sunt destinate secţiunii de funcţionare, iar 542 de milioane de lei secţiunii de dezvoltare.

„Pe 23 ianuarie, la ora 16,00, vom avea o primă dezbatere publică pe tema bugetului din 2024, în sala Consiliului Local. În data de 8 februarie 2024 va avea loc şedinţa de Consiliu Local, în care vom discuta şi supune spre aprobare bugetul municipiului”, a transmis primarul Gentea într-o postare pe Facebook.

Locuitorii municipiului pot depune, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la Proiectul bugetului Municipiului Pitești pe anul 2024, până la data de 23 ianuarie 2024.

Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, precum și la sediul Primăriei Municipiului Pitești – Centrul de Informații pentru Cetățeni (CIC), intrarea D.

Distribuie