Proiect eșuat al Primăriei Pitești: parcare asfaltată de o lună, spartă din nou pentru că au “uitat” o lucrare

Andri
1 Min Read
Proiect eșuat al Primăriei Pitești: parcare asfaltată de o lună

În urmă cu două luni de zile, la blocul G1 din Războieni, începea implementarea unui proiect gândit cu mulți ani în urmă- ”Regenerare urbană în zona marginalizată a municipiului Pitești (zona bloc G1, cartier Războieni și zona bloc Coremi, Bd. Petrochimiștilor)”. Implementarea poiectului lasă însă de dorit, fiind o adevărată bătaie de joc pe banii piteștenilor.

Chiar primarul “de cuvânt”, Cristian Gentea, anunța în august de la fața locului că “se lucrează în ritm susținut  în Războieni, zona bloc G1, la reabilitarea canalizării pluviale, reamenajarea spațiilor verzi, reabilitarea aleilor pietonale și a trotuarelor aferente, dar și la amenajarea unor locuri de joacă pentru copii”.

Ei bine, între timp pluviala a fost reabilitată și parcarea din zonă asfaltată. Minunea a ținut însă până azi, când a fost spart din nou asfaltul proaspăt turnat, de data aceasta pentru a racorda o altă conductă de scurgere pluvială.

Ne întrebăm: oare “experții” din Primărie nu știau în urmă cu o lună și jumătate, când s-a turnat asfaltul, că mai trebuie făcută o lucrare în zonă? Cel mai probabil, știau, dar nu le pasă, bani unora să le iasă!

Distribuie