Proaspăt înrolat în PSD, vicele Tofan a oferit trandafiri

Andri
1 Min Read

Săptămâna trecută viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, a oficializat plecarea sa la PSD Argeș, într-o conferință de presă a social-democraților. Ei bine, astăzi viceprimarul Gelu Tofan a oferit un buchet de trandafiri (simbolul electoral al PSD), din partea municipalității, unei doamne din Pitești care a împlinit luna aceasta un secol de existență.

“Doamna Larisa Drăgulescu a fost premiată de Primăria și Consiliul Local Pitești pentru împlinirea unui secol de viață.

Am vizitat-o pentru a-i oferi distinsei piteștence, născută pe 1 martie 1924, flori și un cadou simbolic, alături de urările de sănătate și viață lungă.

Absolventă a prestigiosului Institut de Matematică și Fizică din București, Larisa Drăgulescu și-a dedicat viața profesională învățământului și educației, lucrând ca profesor de matematică la Școala Gimnazială Lunca Corbului, din județul Argeș. Contribuția sa remarcabilă în formarea și îndrumarea generațiilor de tineri a fost subliniată de rezultatele de excepție obținute de elevii săi. Prin devotamentul său, centenara piteșteancă a fost recunoscută și iubită de către aceștia, rămânând în memoria lor ca ,,doamna cea iubită”.

Transmitem felicitări și recunoștință doamnei Drăgulescu Larisa, simbol al longevității și excelenței în carieră și viață!”- a transmis Gelu Tofan.

Distribuie