Primarul Velcea se inspiră după Gentea: Stații de autobuz la preț de garsonieră!

Andri
2 Min Read

Primarul “semafor” al Piteștiului, Cristian Gentea, a devenit “vedetă” după ce a semnat și pus în practică un contract pentru construirea a 99 de stații de autobuz cu 20 milioane lei- adică un preț de aproximativ 40.000 euro pentru fiecare construcție prăpădită, care nu protejează călătorii de intemperii și nici măcar de razele soarelui. Ba a declarat chiar “operă științifică” lucrarea, să nu mai răspundă la întrebările puse pe Legea 544/2001, a accesului la informațiile de interes public.

Ei bine, se pare că primarul PSD din Ștefănești, Nicolae Velcea, l-a luat drept model pe colegul de partid din Pitești și s-a gândit să dea și el un “tun” cu stațiile de autobuz. Potrivit celor din PNL Ștefănești, Velcea intenționează să construiască aproximativ 10 stații de autobuz cu un milion de lei- adică 20.000 euro, bucata. Ceva mai puțin decât la Pitești, dar tot cu preț de garsonieră!

“Cele mai scumpe stații de autobuz din istoria Ștefăneștiului ! La ultima ședință de CL, majoritatea consilierilor din Ștefanesti au votat  cheltuirea unor sume exorbitante din bugetul local, mai precis un milion de lei noi pentru câteva stații de autobuz de pe DN 7. Proiectul pentru acest furtișag a costat 60 mii lei iar devizul  care este de 1 milion de lei, nu știm ce firmă l-a întocmit, cum nu știu nici consilierii locali cărora nu li s-a pus la dispoziție nimic.

La fel de ilegal îl reprezintă faptul că nu este specificat numărul de stații. Putem bănui sau număra și ne rezultă 10. Asta înseamnă că o stație de autobuz va costa 20 de mii de euro, cât o garsonieră la Blocuri! Tot la secret sunt  și materialele din care vor fi construite aceste stații fiindcă în document scrie doar „materiale noi””- au transmis cei din PNL Ștefănești.

Distribuie