Primarul Velcea s-a răzgândit! A copiat proiectul PNL cu stimulentul pentru nou-născuți

Andri
2 Min Read
#image_title

Încă de anul trecut, consilierii locali ai PNL Argeș au făcut demersuri pentru acordarea, în mai multe localități, a unui stimulent financiar pentru nou-născuți. Nu au făcut excepție liberalii din orașul Ștefănești, care au propus anul acesta un proiect de hotărâre privind acordarea unui stimulent financiar pentru nou-născuți în valoare de 1.000 de lei. Propunerea lor a fost respinsă însă de majoritatea PSD din Consiliul Local.

Ei bine, acum primarul PSD al localității, Nicolae Velcea, s-a răzgândit și a copiat proiectul liberalilor și se pregătește să acorde stimulentul de 1000 lei- dar inițiatori nu mai sunt consilierii PNL, ci primarul PSD! Proiectul de hotărâre se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ștefănești din 27 septembrie. Practic, Velcea susține că stimulentul e bun doar dacă, chipurile,  e ideea… PSD.

Situația a fost prezentată vineri, într-o conferință de presă, de președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu. Aceasta a anunțat însă că, indiferent cine este inițiatorul, liberalii vor vota proiectul de hotărâre în Consiliul Local.

“Țin foarte mult la acest proiect pentru familiile cu nou-născuți. În tot județul am ajuns la peste 40 de localități care au adoptat acest stimulent, la inițiativa consilierilor PNL. La ștefănești consilierii PNL au depus acest proiect, care a fost respins. Dar primarul a copiat proiectul. Îl vom susține, indiferent cine inițiază proiectul, chiar dacă dânsul a simțit nevoia prima oară să îl respingă”- a declarat Alina Gorghiu.

Distribuie