Primarul Gentea recunoaște: “Avem stații de autobuz lipsă!”

Andri
2 Min Read

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a recunoscut, într-o conferință de presă susținută joi, că proiectul de 20 milioane de lei pentru stațiile de autobuz este incomplet. Noi am scris de mult că acestea sunt supraevaluate (aproximativ 40.000 euro bucata) și inutile pe vreme rea, ba chiar periculoase (vezi accidentul din Nord: https://argesonline.ro/foto-statiile-de-40-000-euro-fac-victime-eleva-accidentata-dupa-ce-s-a-spart-sticla-de-pe-acoperis/ ).

Acum aflăm că la Auchan Găvana, de exemplu, nu a fost prevăzută nicio stație de autobuz, deși zona este destul de circulată și ar fi fost utilă pentru călători. De curând am scris și despre situația capătului de linie de pe Gheorghe Doja, care nu este gata nici la doi ani de la începerea lucrărilor.

“Ne trezim acum că avem stații lipsă- incredibil, dar e stație lipsă la Auchan Găvana! Sau unde este aglomerație este stație mică, de două module, iar unde nu vine nimeni, de patru module. Asta este, ne ducem crucea!”- a spus primarul Gentea.

Amintim că modernizarea unui număr de 99 de stații așteptare călători este realizată de  asociația S.C. C.S.V Infratech S.R.L. (Lider) – S.C. Europan Prod S.A. (Asociat) cu terți susținători: S.C. Euromateria S.R.L., S.C. Globexterra S.R.L. și subcontractanții  S.C. Mondo Com S.R.L., S.C. Sigma Mobility  Engineering S.R.L., S.C. Smart Services C.N.S. S.R.L., valoarea contractului fiind de 20 milioane lei.

Distribuie