Primarul Gentea, foc și pară după ce vandalii i-au distrus opera științifică!

Andri
2 Min Read

Primăria Pitești apără cu cerbicie secretul “operelor științifice” în cazul stațiilor de autobuz de peste 40.000 euro bucata, din păgubosul contract de 20 milioane de lei. În schimb, nu poate apăra firavele și sărăcăcioasele construcții de… vandali.

Spargerea unui geam de la o astfel de stație a declanșat furia primarului Cristian Gentea, care i-a certat pe piteșteni, inclusiv pentru faptul că nu folosesc cum trebuie containerele de gunoi îngropate. Asta în condițiile în care Primăria se laudă că are “n” camere de supraveghere, montate inclusiv la platformele de gunoi, iar piteștenii finanțează pe bani grei instituția numită “Poliția Locală Pitești”- subordonată 100% primarului.

“Imaginile atașate nu ne fac deloc cinste! Vrem un oraș civilizat, iar astfel de acte de vandalism trebuie să înceteze! De ce se distruge ceea ce ne aparține?

De ce există bataie de joc la adresa colegilor care au muncit să avem un oraș mai frumos de sărbători?

Am discutat cu Poliția Locală, iar lucrurile nu vor rămâne așa: indivizii care vandalizează, care aruncă gunoiul la întâmplare vor fi identificați și amendați! Lansez un nou apel la responsabilitate, iar pentru un oraș așa cum ni-l dorim trebuie să ne implicăm cu toții!”- a transmis, fumegând, primarul Gentea.

Distribuie