Primarul Gentea, alături de “descurcărețul deputat Georgescu” în prima zi de școală

Andri
1 Min Read
Primarul Gentea

Primarul Piteștiului, social-democratul Cristian Gentea, a preferat să participe la deschiderea noului an școlar la școala “Tudor Vladimirescu” (fosta nr 20) din Pitești și la școala Nicolae Iorga (fosta nr5).

La școala “Tudor Vladimirescu” primarul Gentea a ținut dinadins să fie văzut alături de deputatul PSD Nicolae Georgescu, fost director al unității de învățământ. Georgescu a ajuns în atenția presei naționale, după ce s-a aflat că deputatul nu a renunțat la catedră și încasează sume considerabile ca profesor la școala piteșteană. Conform declarației de avere, Georgescu a încasat anul trecut 137.000 lei din indemnizația de deputat și 60.200 lei din salariul de profesor. În 2020, salariul de profesor s-a ridicat la peste 101.000 lei. Un traseu profesional cel puțin interesant, la instituții de stat, desigur, a avut și soția deputatului- despre care vom vorbi cu altă ocazie.

Relația dintre primarul Gentea și deputatul Georgescu este una destul de strânsă, fiind de notorietate episodul din 2019, când parlamentarul, acum la al doilea mandat, și-a dat demisia din PSD și s-a înscris în Pro România.  A revenit “la matcă” în doar câteva săptămâni însă, convins de prietenii din PSD Pitești.

Distribuie