Primarul Gentea a dat primele mărțișoare “electoratului” din societățile subordonate

Andri
2 Min Read

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, nu a îndrăznit să iasă de dimineață printre piteștenii obișnuiți, care se confruntă cu semaforizarea “smart” și așteaptă, în ploaie, la așa-zisul adăpost al stațiilor de autobuz de 40.000 euro bucata.

În schimb, edilul s-a dus să ofere mărțișoare într-un cadru organizat și controlat de Primărie, adică printre angajatele Salpitflor Green SA și Salubritate 2000 SA- societăți care aparțin Primăriei Pitești. O mică consolare pentru faptul că lor nu li se măresc salariile de la 1 martie, ca celor din Primărie, ADP, Poliția Locală, Filarmonică, Centrul Cultural, etc.

“Primul mărțișor l-am oferit, în zorii zilei de 1 martie, harnicelor doamne care ne înfrumusețează spațiile publice și păstrează curățenia orașului nostru: colegelor de la Salpitflor și Salubritate! Le adresez mulțumirea și aprecierea concetățenilor pentru munca și efortul din fiecare zi!”- a transmis Gentea, care nu a ratat ocazia să facă o ședință cu foto cu harnicele doamne aflate la datorie.

Între noi fie vorba, sigur-sigur le-a amintit acestora că de la 1 martie foarte mulți salariați ai Primăriei și societăților subordonate, de la birouri, vor avea salariile mărite cu 10%- bani pe care angajații din stradă cu siguranță îi meritau de 10 ori mai mult!

Distribuie