Primarul din Ștefănești și-a pus liberalii în cap! Vezi de ce!

Andri
3 Min Read
Primarul din Ștefănești și-a pus liberalii în cap! Vezi de ce!

Nicolae Velcea, primarul orașului Ștefănești, a intrat în conflict cu liberalii argeșeni, după ce ieri a anunțat că a convocat Consiliul Local în ședință extraordinară, aprobându-se schimbarea denumirii Haltei de Mișcare Ștefănești (cunoscută locuitorilor urbei drept “Gara Florica”) în H.M. “Ion C. Brătianu”. Deci e social-democrat 100%, Velcea s-a lăudat cu o inițiativă despre care liberalii argeșeni vorbesc de mult timp.

“Le mulțumesc colegilor consilieri pentru susținerea acestui proiect de suflet pentru Ștefănești! Ca urmare a discuțiilor pe care le-am avut cu cetățeni ai orașului, cu reprezentanți ai CFR și nu numai, am inițiat acest proiect în semn de respect și apreciere pentru personalitatea lui Ion C. Brătianu care este un adevărat simbol al Ștefăneștiului și unul dintre cei mai importanți oameni politici ai României. Este doar un mic gest de recunoștință pentru marele om de stat care s-a născut și a trăit aici, pe aceste meleaguri pe care le-a iubit atât de mult”, a precizat Nicolae Velcea, primar al orașului Ștefănești.

Gestul primarului de la Ștefanești nu a rămas netaxat, acesta fiind acuzat, printr-un comunicat al PNL Ștefănești, că dezinformează. Liberalii l-au și caricaturizat, asemuindu-l cu… Pinochio.

“Inițiativa schimbării denumirii Gării Ștefănești nu îi aparține! Primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea,  a convocat Consiliul Local punând pe ordinea de zi schimbarea denumirii Haltei de Mișcare Ștefănești în H.M. “Ion C. Brătianu”, apoi nu a uitat să se laude în toată presa locală. Adevărul privind schimbarea denumirii gării este însă cu totul altul. Acesta a „uitat” că demersul îi aparține președintelui PNL Argeș, Alina Gorghiu, care a trimis scrisori Ministerului Transporturilor încă din luna august și aceasta este doar o procedură firească din etapele pentru schimbarea denumirii.

Amintim că primarul Velcea este cel care a ascuns după cortină imaginea Brătienilor de pe panouri acum 10 zile la Centrul Cultural Ștefanesti, când a avut loc ședința PSD Argeș, ca să nu creeze disconfort ideologic șefilor săi. De asemenea, Velcea nu a pus un metru de asfalt în jurul gării, nu a igienizat zona și nu a vopsit un pom așa cum face obsesiv în zonele frecventate de populație ale orașului”, au transmis liberalii argeșeni.

Distribuie