Primăria Pitești s-a câcâit doi ani să paveze o stație de autobuz! Gentea se laudă cu 7B!

Andri
2 Min Read

De aproape doi ani de zile autobuzele 7 și 7B au capătul de linie în stradă (Calea Craiovei), la Comisariat, pentru că Primăria Pitești nu a fost în stare să amenajeze mai repede stația de pe strada Gheorghe Doja. Ei bine, miercuri primarul Cristian Gentea a anunțat triumfător că lucrările se apropie de finalizare, deși trebuiau să fie gata din septembrie 2022!

Lucrarea e începută în martie 2022 și pe 30 septembrie 2022 ar fi trebuit să fie gata capătul de linie, în cadrul proiectului de realizare a punctelor de transfer pentru integrarea operațională a transportului public urban și periurban, în valoare de 3,8 milioane lei.

Ei bine, Gentea ne spune, practic, că nici acum nu e gata, deși lucrăprile nu au presupus construirea vreunui cosmodrom, ci doar pavarea și amenajarea unei stații de încărcat pentru autobuzele electrice.

“Se finalizează și amenajarea platformei pentru stațiile de încărcare rapidă din strada Gheorghe Doja! Autobuzele 7 și 7B vor reveni curând în vechiul amplasament al capătului de linie, eliminându-se disconfortul creat în scopul modernizării și adaptării infrastructurii necesare încărcării autobuzelor electrice în acest punct. Stațiile de încărcare rapidă vor eficientiza utilizarea mijloacelor de transport public”- a anunțat miercuri primarul Gentea.

Distribuie