Președintele PUSL Pitești și-a dat demisia. Lucrează la Primăria Călinești

Andri
1 Min Read

Umaniștii argeșeni au luat act, într-o ședință a conducerii județene, de demisia din funcție a președintelui organizației Pitești. Este vorba despre Magda Papaianopol, fost judecător la Tribunalul Argeș. Aceasta este membru PUSL din august 2021.

Decizia are, cel mai probabil, legătură cu noul loc de muncă al fostei judecătoare. Aceasta s-a angajat încă din toamna trecută la Primăria Călinești, ca administrator public al comunei. Amintim că primarul din Călinești, Mihai Georgescu, a fost exclus din PSD în iunie 2022, fiind trimis în judecată pentru folosirea abuzivă a funcției. Nu știm ce salariu are doamna Papaionopol în noua funcție la Primăria Călinești, dar ca fost magistrat încasează o pensie specială de aproximativ 19.000 lei lunar, conform declarației de avere.

“Umaniștii argeșeni au făcut o mică schimbare la propunerea mea: am lăsat conducerea Filialei PUSL Pitești în favoarea colegei mele dna judecător Ioana Pârvu și am preluat conducerea organizației de doamne umaniste din județul Argeș. Și vă avertizez : cred cu tărie că viața politică nu se termină după aceste alegeri!”- a scris pe o rețea de socializare Magda Papaianopol.

Distribuie