Președintele nu a invitat liderii AUR și USR la recepția de 1 Decembrie

Andri
1 Min Read

Președintele Klaus Iohannis, proaspăt întors din turneul african, va organiza vineri, 1 Decembrie, la prânz, o recepție la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naționale a României. Vor fi câteva sute de invitați, dar printre ei nu se numără și președinții partidelor de opoziție, George Simion (AUR) și Cătălin Drulă (USR). Nici anul trecut liderii Opoziției nu au primit invitații la Recepția de Ziua Națională.

George Simion și Cătălin Drulă  au declarat pentru Digi24.ro că nu au primit invitații la recepția oferită de Președintele Klaus Iohannis.

 “Probabil domnul președinte Iohannis nici nu s-a mai deranjat să trimită, să consume hârtia, pentru că știe că AUR de fiecare dată, de Ziua Națională, este prezent la 1 Decembrie, unde suntem sufletul sărbătorii. Totodată, mă gândesc că vrea să reducă cheltuielile Administrației Prezidențiale, după celebrul turneu african unde s-a întâlnit cu Regele Simba”- a declarat președintele AUR, George Simion.

 “Nu are invitație Cătălin. A primit doar Dan Barna, dar ca vicepreședinte al Camerei Deputaților”- a confirmat purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuț Moșteanu.

Distribuie