Prefectura blochează încă o lucrare importantă din Câmpulung!

Andri
2 Min Read
Prefectura blochează încă o lucrare importantă din Câmpulung!

Prefectul Radu Perianu a atacat în instanță construirea unui bloc de locuințe sociale la Câmpulung, Acesta a declarat că “nu va trece cu vederea” niciun act considerat ilegal de specialiști. Este a doua lucrare importantă pe care Instituția Prefectului o blochează în Câmpulung, după ce în această vară a fost atacată și autorizația de construcție pentru Bulevardul Pardon.

“Autorizația de construire emisă la Câmpulung pentru un bloc de locuințe sociale a fost atacată în instanță, după solicitarea Inspectoratului de Stat în Construcții. Reprezentanții instituției au concluzionat, după un control, că lipsesc mai multe avize care ar fi trebuit să stea la baza emiterii autorizației.

Din păcate, situația nu a putut fi rezolvată fără să se mai ajungă în fața instanței, deoarece specialiștii ISC mi-au transmis că remedierea nu se poate face prin completare.

“Vă rugăm să aveți în vedere că Autorizaţia de construire nr. 105/10.11.2021 pentru lucrări de ”CONSTRUIRE BLOC DE LOCUINȚE SOCIALE (D+P+4E) – 50 APARTAMENTE” a fost emisă cu nerespectarea prevederilor legale respectiv”  au scris în raport reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții.

Rămâne acum ca magistrații să hotărască ceea ce se va face în continuare.

Am spus-o și o repet, nu voi accepta să trec cu vederea niciun act pe care specialiștii îl declară nelegal, indiferent de unde vine”- a transmis prefectul Radu Perianu.

Distribuie