Prefectul Perianu, șef de campanie în PNL. Propagandă în fabricile județului

Andri
2 Min Read

Numit de curând șef al campaniei electorale pentru europarlamentare în PNL Argeș, prefectul Radu Perianu a început propaganda politică mai devreme, cu o vizită la Gestamp Beycelik România, din Dârmănești- un furnizor al uzinei Dacia din Mioveni.

Perianu mimează grija pentru afacerile din județ, deși, la modul real, îl interesează doar cum va ieși la anul din încurcătură, la europarlamentare conturându-se un scor dezastruos pentru PNL Argeș. Mai mult, actuala șefă a PNL Argeș îl vrea pe Perianu și candidat la președinția Consiliului Județean, o misiune cu adevărat imposibilă pentru un prefect cu rezultate mediocre până acum (vezi cazul Bulevardului Pardon din Câmpulung).

“Am avut o vizită de lucru fructuoasă la Gestamp Beycelik România SRL. Doar anul acesta, importantul investitor în fabrica de la Piscani, comuna Dârmănești, a creat 400 de locuri de muncă. În total, din 2017 și până acum, compania a ajuns la 800 de angajați.

Urmează o investiție de 25 de milioane de euro, planificată pentru anul ce vine, 2024, pentru a construi o nouă fabrică de producție și pentru achiziția utilajelor necesare.

Este un exemplu de afacere dezvoltată datorită unor oameni care, în ciuda birocrației care le-a pus piedici, s-au încăpățânat și au reușit. Au creat locuri de muncă, taxe către stat.

Mare parte din seva economică a acestui județ se trage de la Dacia, industria pe orizontală și pe verticală, uzina fiind unul dintre clienții principali ai Gestamp Beycelik România SRL”- a anunțat prefectul Perianu după vizită.

Distribuie