Prefectul Perianu, prima reacție după ce subprefectul Minciunescu a renunțat la procesul cu Primăria Câmpulung

Andri
1 Min Read
Prefectul Perianu

Prefectul Radu Perianu vine cu clarificări, din concediu, după ce subprefectul Minciunescu a decis să îngroape securea războiului cu primărița Elena Lasconi din Câmpulung. Forțat de situație, în fața faptului împlinit, Perianu o dă acum la întors, după ce a blocat mai bine de un an lucrările la bulevardul Pardon.

Amintim că subprefectul Bogdan Minciunescu a profitat de faptul că este, în aceste zile, înlocuitor al prefectului și a refuzat să înainteze recurs la sentința civilă a Tribunalului Argeș privind Bulevardul Pardon din municipiul Câmpulung Muscel.

“Există deja o hotărâre a Tribunalului Argeș în privința lucrărilor la Bulevardul Pardon din Câmpulung, iar mesajele câmpulungenilor s-au auzit în spațiul public.

Această situație durează de prea mult timp și, în ciuda tuturor greșelilor primarilor din Câmpulung care s-au succedat, locuitorii nu trebuie să sufere din cauza nefinalizării unui proiect de infrastructură important pentru comunitatea locală.

Ca prefect al județului Argeș, consider că decizia subprefectului Bogdan Minciunescu cu privire la recursul în dosarul privind lucrările la Bulevardul Pardon din Câmpulung este în concordanță cu interesul public”- a transmis Perianu pe Facebook.

Distribuie