Prefectul Perianu îi jignește pe cei din AUR: “Atât îi duce capul!”

Andri
1 Min Read

Prefectul Argeșului, Radu Perianu, care este și secretar al PNL Argeș, i-a jignit vineri pe cei din AUR și USR în direct, la Antena3 CNN.

Prefectul a comentat acțiunea deputatului AUR, Adrian Axinia, care a depus la Secţia 17 Poliţie din Bucureşti o cerere pentru a declara dispariţia preşedintelui Klaus Iohannis. Acesta şi-a motivat demersul ca urmare a faptului că din data de 18 decembrie 2023 Klaus Werner Iohannis n-a mai întreprins nicio acţiune publică.

“Atât îi duce capul, Doamne ferește să ajungă la guvernare astfel de oameni! Este o simplă goană după publicitate. Atât i-a dus mintea”- a spus Perianu pe post.

Întrebat de ce tace Iohannis, altădată cu geaca roșie printre manifestanți, în contextul protestelor fără precedent ale transportatorilor și agricultorilor din România, Perianu a spus că nu era nevoie de intervenția șefului statului.

“Președintele Iohannis nu are nicio competență în a trata cu protestatarii. Discuțiile cu protestatarii se îndreaptă în direcția bună și nu avea niciun motiv președintele să intervină. Goana după publicitate a AUR și USR ne transpune în situații de genul acesta”- a spus prefectul Perianu.

Distribuie