Polițist șef de post din Argeș, arestat!

Andri
1 Min Read
Polițist șef de post din Argeș

Agentul de poliție Alexandru Ionuț Chivu, șef la postul de Poliție Cicănești, a fost arestat pentru trafic de influență și cumpărare de influență.

“Agentul de poliție a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, unde, după desfăşurarea unor noi acte procedurale, s-a dispus faţă de acesta punerea în mişcare a acţiunii penale, iar procurorul de caz a emis ordonanță de reținere față de acesta, pe o durată de 24 de ore.

În cursul zilei de 14.10.2022, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, instanţa dispunând faţă de acesta măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile”, transmite IPJ Argeș.

Potrivit cercetărilor, în cursul anului 2022, polițistul ar fi pretins și primit suma de 3.000 lei de la un bărbat, promițând că va interveni pe lângă funcționari din cadrul Serviciul Permise pentru a ajuta pe soția acestuia să promoveze la examenul pentru obținerea permisului de conducere.

Distribuie