PNL îl sacrifică pe Norris Măgeanu la Primăria Câmpulung

Andri
2 Min Read

Sâmbătă, PNL l-a “lansat” în cursa pentru Primăria Câmpulung pe Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS). Acesta a fost ales și președinte al PNL Câmpulung, deși s-a înscris în partid de doar 4 luni.

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și al PNL și Lucian Bode, vicepreședintele Camerei Deputaților, au venit la Câmpulung să îl susțină pe Măgeanu.

„Din entuziasmul pe care l-am văzut în organizația PNL Câmpulung vreau să facem o politică a faptelor. Trebuie să susținem mediul de afaceri cu capital românesc”- a fost unul dintre mesajele transmise de președintele PNL la alegerile pentru noua conducere a PNL Câmpulung.

“Cu Norris Marcu Măgeanu președinte la PNL Câmpulung, municipiul are mult de câștigat! Este un om plin de calități, care iubește Muscelul și care va ridica foarte sus proiectele necesare Câmpulungului. De aceea, el va fi candidatul PNL pentru primăria Câmpulung”- a anunțat Alina Gorghiu, ministru al Justiției și președinte PNL Argeș.

Socoteala liberalilor a fost însă spulberată de scandalul recent din USR, când Elena Lasconi a fost retrasă de pe lista partidului la europarlamentare, unde ocupa prima poziție. În aceste condiții, Elena Lasconi mai mult ca sigur va candida pentru un nou mandat de primar și probabil îl va învinge fără drept de apel pe proaspătul membru PNL Câmpulung (propulsat pe sistem turbo atât președinte de organizație, cât și candidat la Primărie).

Distribuie