PNL Argeș continuă importul de rebuturi de la PSD

Andri
2 Min Read

După ce i-a reciclat în PNL pe directoarea Centrului Cultural Județean și managerul Centrului Cultural Mioveni (la pachet cu „socrul”, primarul suspendat Ion Georgescu), Alina Gorghiu continuă campania de racolare a rebuturilor PSD Argeș.

Aceasta a anunțat azi că a “importat” nu mai puțin de 5 foști și actuali pesediști care vor candida la Primăriile din județ din partea PNL:

-Georgel-Cristinel Deaconu, actualul primar PSD al comunei Cuca;

-Țucă Gheorghe, primarul PSD al comunei Cocu, acuzat de delapidare

-Iosif Daniel, viceprimarul PSD cu atribuții de primar al comunei Aninoasa;

-Alecu Evlampie, viceprimarul PSD al comunei Brăduleț

-Andrei Petrian Cătălin, candidat PNL la primăria Hârtiești (deși primarul Cosmin Ștefan a fost ales în 2020 de la PNL, dar acum e cu arme și bagaje la PSD!).

“Ne mărim echipa la PNL Arges, cu oameni de calitate, profesioniști, care au dovedit că pot face performanță pentru comunitățile lor. Le mulțumesc pentru decizie și pentru faptul că au încredere în proiectul PNL pentru Argeș.

Tot azi, am ales candidatul PNL pentru primăria Mărăcineni: Cristian Rușanu! Cristian este fost polițist, dedicat comunității lui de ani de zile. Va face echipă cu Micu Luminița, propunerea PNL de viceprimar și Zaharia Constantin, președintele PNL Mărăcineni.

Sunt convinsă că împreună vom face treabă bună pentru județ, pentru Cuca, Cocu, Aninoasa, Brăduleț, Mărăcineni și Hârtiești.”- a anunțat Alina Gorghiu, președinte PNL Argeș (și “ministra” Justiției).

Distribuie