Pitești: Stațiile de 40.000 euro nici nu sunt gata și deja se fac modificări!

Andri
1 Min Read

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a anunțat joi, într-o conferință de presă, că stațiile de autobuz vor fi gata la sfârșitul lunii februarie. Nici nu sunt finalizate, că deja se vor face modificări la ele, oamenii fiind nemulțumiți de băncile din fier pe care trebuie să se așeze. Și care, pe gerul de zilele trecute, numai confortabile nu au fost. Primarul a anunțat că acestea vor fi placate cu lemn.

“Toate stațiile au fost montate, toate au branșamentele făcute. Am văzut problema cu aceste bănci, care nemulțumesc pe mulți.  Am discutat cu constructorul, așteptăm soluțiile pe care ni le propune pentru placarea cu lemn. Stațiile sunt identice cu cele de la Cluj, aceeași firmă a lucrat acolo în 2012. Primarul Boc le-a modernizat în 2020 și a făcut exact același lucru, placaj cu lemn pe bănci. Știu nemulțumirea legată de preț”, a declarat primarul Gentea.

Vă amintim că  pentru 99 de stații de autobuz, Primăria Pitești a plătit 20 milioane de lei- adică, în medie, peste 40.000 euro bucata!

Distribuie