Pitești: Pationarul ecologic va fi reciclat după sărbători. Deocamdată e gol!

Andri
2 Min Read

Deschis cu surle și trâmbițe, de 1 Decembrie, pationarul ecologic din Piața Vasile Milea, din centrul Piteștiului, nu numai că a încurcat complet desfășurarea paradei de Ziua Națională (care a fost un fiasco total, ținându-se pe strada Stadionului), dar se pare că nu prea “prinde” la piteșteni.

Și asta deoarece Primăria a ales să împartă târgul de Crăciun în două, o parte fiind în Piața Primăriei și o parte, care include pationarul, în Piața Vasile Milea (lângă Mobilux). În plus, pationarul va fi “reciclat” după sărbători în parcurile din oraș.

Criticile nu au întârziat să apară, consilierul local Mihai Coteț, președinte PNL Pitești, fiind destul de tăios pe subiect. “Anunțat ca o imensă realizare a acestui mandat, patinoarul din centrul Piteștiului este o dezamăgire pentru copiii orașului”- susține Coteț.

Primăria Pitești încearcă însă să îl “resusciteze”, dar până și în filmulețele de “promovare” ale municipalității acesta pare mai mult gol.

“Să ne bucurăm de patinoarul ecologic pe care, acum, îl avem și în Pitești! București, Oradea, Cluj, Sighișoara sunt câteva dintre orașele din România care au ales acest tip de patinoar, cu zero consum de energie. Suprafața de patinaj este non-toxică, nu există emisii de CO2 și nu are nevoie de apă, curent sau alte utilități, deci fără costuri pentru întreținere! În plus, sportul cu patinele poate fi practicat tot anul în parcurile din oraș, unde va fi mutat după ce ne bucurăm de el în Târgul de Crăciun!”- a anunțat Primăria condusă de Cristian Gentea.

Distribuie