Peste 100 de voluntari vor lucra pentru persoanele cu nevoi speciale din Argeș

Andri
1 Min Read

Persoanele cu nevoi speciale din județ vor avea susținerea a 102 voluntari pregătiți în domeniul promovării drepturilor omului, inclusiv a drepturilor persoanelor cu dizabilități.

Voluntarii au fost școlarizați în cadrul proiectului “Promovare și sprijin în scopul creșterii spiritului civic la nivelul județului Argeș”, un proiect cu finanțare europeană, parteneriat între Consiliul Județean Argeș și Asociația pentru Asistență Socială “Universul Copiilor Speciali” Pitești.

Marți a avut loc conferința de închidere a proiectului în cadrul căreia președintele asociației George Gabriel Enescu a prezentat indicatorii atinși și rezultate obținute. Alături de voluntari a fost și primarul comunei Valea Mare Pravăț, Petre Ionel Boncoi, administrațiile locale fiind principali parteneri.

“Asemenea proiecte își au un rol bine definit în societate și sunt destul de greu de realizat. Când lucrezi cu omul nu este chiar ușor. Sunt destul de ocupați, apoi trebuie să îi faci să înțeleagă că lucrurile acestea au un rol important în societate pentru că va crește calitatea vieții. Mulțumesc încă o dată, felicitări că s-a ajuns la bun sfârșit cu acest proiect, iar la Valea Mare Pravăț veți găsi întotdeauna deschidere pentru colaborare” – a declarat Petre Ionel Boncoi, primarul comunei Valea Mare Pravăț.

Distribuie