Perianu, uluit și umilit de decizia instanței în cazul Câmpulung: „Aștept motivarea…”

Andri
1 Min Read
Perianu

Prefectul Radu Perianu a organizat, în mare grabă, o conferință de presă, după decizia instanței care a respins acțiunea Prefecturii în cazul bulevardului “Pardon” din Câmpulung. După cum era de așteptat, prefectul a fost atacat nemilos de primarul Elena Lasconi (detalii aici: https://argesonline.ro/veste-horror-pentru-prefect-lasconi-a-castigat-procesul-cu-prefectura-arges/), care i-a aruncat cuvinte grele.

Perianu nu a spus dacă va contesta decizia de azi a Tribunalului Argeș, adică dacă va bloca în continuare lucrările la bulevardul din centrul Câmpulungului. Din declarațiile sale reiese că decizia instanței este o surpriză totală pentru reprezentanții Instituției Prefectului.

“Nu cred că e o victorie sau o înfrângere (…) Instanța a respins acțiunea inițiată de Instituția Prefectului. Nu este stilul meu ca la prima adiere de vânt să mă retrag în munți. Aștept cu maximă curiozitate motivarea pronunțării pe care instanța a dat-o.  După ce voi primi motivarea, voi cere din nou explicații Inspectoratului de Stat în Construcții, pentru a mă lămuri pe speța în cauză. N-am tratat acțiunea în mod personal sau ca pe un meci de fotbal, ci în interesul cetățenilor. Voi milita întotdeauna pentru respectarea legalității”, a declarat prefectul Radu Perianu.

Distribuie