Percheziții la Primăria Poiana Lacului!

Andri
2 Min Read
Percheziții la Primăria Poiana Lacului!

Poliția Argeș informează că în acest moment au loc percheziții la Primăria Poiana Lacului și la o firmă din localitate. Acțiunile vin ca urmare a unei reclamații depuse la DNA de către un consilier local împotriva primarului Ion Dumitrache. Primarul este acuzat că ar fi furat carburant de la microbuzele școlare.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public referitoare la o activitate de percheziție desfășurată de polițiști la sediul unei primării din județul Argeș, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 21 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Pitești, pe raza judeţului Argeș, dintre care una la sediul unei primării și celelalte două la sediul și punctul de lucru al unei societăți comerciale.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, delapidare și abuz în serviciu, conform art. 320 alin.1, 323, 295 și 297 din Codul Penal.

În urma activităților, au fost ridicate mai multe obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie în cauză, urmând ca după administrarea probatoriului să fie dispuse măsurile legale care se impun”- a transmis Poliția Argeș.

Distribuie