Parcul industrial Pitești, tot la faza de discuții

Andri
1 Min Read
Parcul industrial Pitești

Deși mai toate partidele cu reprezentanți în Consiliul Local Pitești au promis în campaniile electorale realizarea unui parc industrial, până acum nu s-a realizat nimic concret.

La doi ani și jumătate de la alegerea sa ca primar al orașului, Cristian Gentea încă poartă “discuții” pe subiect, în loc să acționeze. Azi, de exemplu, edilul a anunțat că a avut o întâlnire cu cei de la Uniunea Națională a Patronatului Român. Discuțiile au fost însă tot teoretice.

“Pentru Parcul Industrial Pitești suntem interesați de identificarea surselor de finanțare prin programe regionale sau prin oricare alte fonduri nerambursabile, dar și de parteneriate publice sau private funcționale!

Împreună cu viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, am avut astăzi, 3 martie 2023, cu Uniunea Națională a Patronatului Român, discuții aplicate, dar și prezentări generale pe posibilitățile de accesare a fondurilor nerambursabile la nivelul UAT-urilor, în cadrul celor 534 de apeluri de proiecte în valoare de 40 de miliarde de euro.

Considerăm că întâlnirea de lucru cu delegația UNPR, condusă de vicepreședintele Comisiei Fonduri Europene, Roxana Mircea, a fost un prim pas în dezvoltarea unei relații de lucru eficiente”, a declarat Gentea după întâlnire.

Distribuie