Organizația PSD Argeș- ignorată total în Guvernul Ciolacu

Andri
1 Min Read
Organizația PSD Argeș- ignorată total în Guvernul Ciolacu

Noul Guvern Ciolacu, care va fi votat astăzi în Parlament, are în componență, pentru prima dată în ultimele trei decenii, un liberal din Argeș. Este vorba despre președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu- care va ocupa funcția de ministru al Justiției.

În schimb, din tabăra PSD Argeș, nu a prins “echipa” guvernamentală niciun reprezentant. Și nu vorbim doar de “primul 18” (că atâtea ministere vor fi), ci și de rezerve, adică funcțiile mai puțin importante decât cele de ministru, precum cele de secretar de stat, etc.

Lipsa unui ministru din partea PSD Argeș a devenit însă în ultimii 10-15 ani o obișnuință, deși organizația a fost mai mereu, la alegeri, pe podiumul național (locul 3 la alegerile parlamentare din 2020). De cealaltă parte, PNL Argeș nu a strălucit niciodată la parlamentare, situându-se în 2020 undeva în coada clasamentului național, ca procent obținut.

Gurile rele spun că “antrenorul” pesediștilor argeșeni, Ion Mînzînă, ar fi spus că oricum nu prea are pe cine trimite să joace la națională, adică în Guvern…

Distribuie