Oftică sau karma? PSD Pitești, comunicat turbat după evenimentul de ieri de la Davila cu Jojo și Toni Grecu!

Andri
7 Min Read
Oftică sau karma? PSD Pitești

După ce ieri au politizat la maxim inaugurarea Pitești Arena, sala polivalentă pentru care Primăria n-a fost în stare nici măcar să asigure o locație ca lumea, parcarea ajungând să fie făcută în stradă și nu la subsol, cum era în proiectul inițial, astăzi pesediștii piteșteni se dau loviți pentru că nu au fost invitați la un eveniment la care au participat mai mulți liberali. Mai exact, Gentea, primar și președinte PSD Pitești și Dumitru Tudodosiu, șeful IȘJ Argeș au turbat după ce i-au văzut în poză pe președintele Senatului, Alina Gorghiu,  președintele PNL Pitești, Mihai Coteț și adjunctul IȘJ Argeș, Cătălina Dumitrașcu la un eveniment organizat de două ONG-uri la Teatrul Davila.

E vorba de evenimentul “Contezi”, organizat aseară, la Teatrul  Alexandru Davila, unde 330 de elevi de excepție din mai multe licee din Argeș au avut parte de o conferință cu tematica “Eu, în oglindă”. Inițiativă a fost a Asociației Generale a Profesorilor de Limba Franceză Argeș-ASFRAN și a Asociației Academia Copiilor Inteligenți- ACI.

#PSD Pitești: „Cerem demiterea inspectorul general adjunct al ISJ Argeș, Cătălina Dumitrașcu, pentru modul obscen în care a politizat o activitate”

“Cerem demiterea inspectorul general adjunct al ISJ Argeș, Cătălina Dumitrașcu, pentru modul obscen în care a politizat o activitate în care au fost implicați elevi. Sub paravanul Asociației Generale a Profesorilor de Limba Franceză din Argeș, ieri, a fost organizată o așa-zisă sesiune de dezbateri în care de fapt s-a făcut campanie electorală la modul cel mai abject. La eveniment au fost chemați și o serie de artiști pentru a lăsa o umbră de seriozitate. Elevii s-au trezit însă acolo cu președintele PNL Argeș Alina Gorghiu, cu Adriana Săftoiu (fost purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu și demnă de istoria liberalilor), cu Mihai Coteț, de la PNL Pitești, și alte câteva personaje care, deși anonime în viața publică, sunt membri PNL. Dovadă a politizării acestui eveniment în care au fost implicați elevii sunt chiar fotografiile postate de liberali și materialele de presă pe care aceștia le-au comandat.

(…) Demagogia ieftină, în care regulile trebuie să fie aplicabile doar unora, și tupeul infinit al acestor nefericiți cioclii ai imaginii Brătienilor trebuie să ia sfârșit! Inspectorul general adjunct al ISJ Argeș, Cătălina Dumitrașcu trebuie să demisioneze sau să fie demisă de urgență! Cât o privește pe Alina Gorghiu, îi transmitem că activitatea politică adevărată se face prin politici publice și activitatea de pe teren, nu prin aducerea cu arcanul a unor elevi păcăliți că participă la o sesiune de comunicări care s-a adeverit a fi o mizerabilă acțiune politică!”- a transmis azi, plin de venin, PSD Argeș.

#Mihai Coteț: „Isteriile PSD ne lasă reci. Golăneala, grosolănia, intimidarea, misoginismul nu mai funcționează”

Președintele PNL Pitești, Mihai Coteț a replicat prin intermediul rețelelor sociale.

„Am luat la cunoștință comunicatul PSD Argeș prin intermediul căruia era cerută demiterea inspectorului general adjunct al IȘJ Argeș, Cătălina Dumitrașcu. Doar câteva observații pe marginea mizeriei plină de etichete precum ,,obscen” sau  ,,abject”, o mizerie redactată folosind același limbaj suburban cu care ne-au obișnuit social-democrații și flașnetele de partid.

-În primul rând, evenimentul a fost organizat de două ONG-uri (nu de către Inspectoratul Școlar Argeș și nici de către Primăria Pitești!).

-Scopul evenimentului l-a reprezentat intermedierea de întâlniri între elevi și   speakeri care au o experiență profesională și de viață notabile. Toni Grecu și Cătălina Grama (Jojo) au fost invitații primei conferințe.

-S-a imputat prezența mai multor membrii PNL la acest eveniment. Hai să vedem! Adriana Săftoiu activează în zona societății civile și a ONG-urilor de foarte mulți ani, încă dinainte de a fi angrenată în politică, în calitate de consultant sau de purtător de cuvânt.

-În al doilea rând, prezențele Cătălinei Dumitrașcu și ale Alinei Manea la un eveniment care are în centrul lui elevii și educația sunt cât se poate de firești. În cazul în care pesediștii nu au aflat încă, profesia doamnelor este aceea de cadru didactic. Ba chiar sunt profesori de referință în învățământul argeșean, oameni extrem de implicați și promotori a numeroase acțiuni din sfera educației.

-În al treilea rând, prezența Alinei Gorghiu, al doilea om în stat, în definitiv, a fost mai mult decât onorantă. Elevii i-au cerut sfaturi de carieră și au vrut să știe inclusiv cum a reușit o femeie să pătrundă într-o lume plină de misogini, cam ca aceia din PSD, care compun comunicate de presă în care umilesc invariabil femeile care au reușit pe propriile picioare.

-Nu în ultimul rând, prezența mea a venit ca răspuns la o invitație primită din partea organizatorilor. Ceea ce nu știu cei din PSD, pentru că ei au lâncezit toată viața lor pe banii noștri, este că încă dinainte de a intra în politică am fost implicat activ în zona asta, în calitate de speaker, de sponsor, de părinte, de cetățean interesat în mod real de problematica tinerilor și a comunității în care trăiesc.

(…)În concluzie, isteriile PSD ne lasă cât se poate de reci. Golăneala, grosolănia, intimidarea, misoginismul nu mai funcționează. Uitați-vă la calendar, suntem în 2022! Oamenii au și alte preocupări decât să lucreze la stat și să stea drepți în fața unor șefuleți de partid pe care oricum îi înjură imediat ce întorc cefele”- a transmis Mihai Coteț, președintele PNL Pitești.

Distribuie