E oficial! Primarul Mioveniului – exclus din PSD Argeș!

Andri
1 Min Read

Până mai ieri un greu al social-democraților, ba chiar prim-vicepreședinte PSD Argeș, primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a fost exclus din partid. Acesta a fost dus cu puțin timp în urmă la sediul DNA, reținut pentru trafic de influență. Foștii colegi deja se distanțează de primarul care a condus Mioveniul din 2006.

“Întrunit în ședință extraordinară, Biroul Permanent Județean al PSD Argeș a decis astăzi, 04.10.2023, excluderea din partid a domnului Ion Georgescu, primar al orașului Mioveni.

PSD condamnă ferm și se dezice de orice faptă în afara legii din partea membrilor săi. PSD rămâne consecvent principiilor sale de integritate și va fi intransigent cu oricine le va încălca”- a anunțat într-un comunicat de presă Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunțase deja miercuri seara, într-o declarație pentru România TV, că joi va fi exclus din partid primarul orașului Mioveni, despre care au apărut informații pe surse că ar fi fost prins în flagrant de DNA.

Mai multe detalii aici:

TAGGED:
Distribuie