O nouă funcție bănoasă pentru inactivul politic Iani Popa!

Andri
1 Min Read
O nouă funcție bănoasă pentru inactivul politic Iani Popa!

Fost președinte PNL Argeș, fost prefect și fost membru ALDE, Iani Popa a fost “reactivat” de actuala conducere a PNL Argeș prin funcții bine plătite prin administrația centrală. Astfel, deși pe plan politic nu s-a remarcat absolut deloc în ultimii ani, Iani Popa a fost promovat în martie anul trecut secretar de stat în Ministerul Transporturilor, unde coordonează… Direcția Transport Naval!

Iată însă că Iani a fost “recompensat” cu o nouă sinecură. Conform ziarului Puterea, la jumătatea lunii decembrie 2022,  unuia dintre cei șapte membri ai Consiliului de Administrație de la Registrul Auto Român, Gigi Giurcan, susținut și promovat de liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, nu i s-a mai prelungit mandatul provizoriu. În locul lui, a fost numit provizoriu în bordul administrativ de la RAR, pentru patru luni, secretarul de stat Iani Popa.

Indemnizația lunară pentru membrii CA de la RAR este de peste 10.000 lei.

Nici PSD nu este mai prejos, partidul având în Consiliul de Administrație al RAR cinci oameni (din totalul de 7), trimiși de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Distribuie