Noul subprefect de Argeș- un fost director contestat al Arpechim

Andri
2 Min Read

PSD Argeș a anunțat că de azi județul are un nou subprefect, în persoana lui Marius Pîrvu, consilier județean social-democrat. Fost director la Arpechim, colericul Pîrvu este un răsfățat al PSD Argeș, dar este contestat și urât de foarte mulți angajați ai platformei petrochimice.

“Având în vedere că a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a PSD în municipiul Câmpulung, domnul Ciprian Neculăescu a decis să se retragă din funcția de subprefect al județului Argeș, dorindu-și să se implice mai mult în pregătirea alegerilor într-un an extrem de important pentru Câmpulung și nu numai. În locul său a fost numit în funcția de subprefect domnul consilier județean Marius Pîrvu. Domnul Pîrvu are o bogată experiență managerială și suntem convinși că va face față cu succes noii provocări”- a motivat PSD Argeș înlocuirea, printr-un comuncai.

Marius Pârvu este însă o figură controversată, fiind fost director al Arpechim , în perioada când rafinăria practic se desființa. Ajuns apoi director la Ape (ABAAV), Pârvu a fost propulsat pe urmă de partid ca șef al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), în epoca Dragnea. A fost însă demis din funcția de maximă responsabilitate de premierul Viorica Dăncilă, după ce și-a pierdut cumpătul cu jurnaliștii la o conferință de presă.

Distribuie