Noua directoare de la Salpitlflor Green, abonată la funcții la stat. Vezi cât câștigă și cine o susține!

Andri
2 Min Read
Noua directoare de la Salpitlflor Green

Din 2 februarie, noul director general al societății Salpitflor Green SA Pitești este Diana Tomescu, o tânără de 33 de ani. Diana Tomescu lucrează la Salpitflor Green din iulie 2013, iar din iulie 2018 și până pe 1 februarie 2023 a avut funcția de șef serviciu Resurse Umane-Juridic la societatea Consiliului Local Pitești. Diana Tomescu are un mandat de 4 ani ca director, salariul ei fiind de 7900 lei net/ lună. A avut, de-a lungul timpului, doar slujbe la stat. Citiți în continuare și veți înțelege de ce.

Astfel, pe lângă slujba de la Salpitflor Green, în ultimii 10 ani Diana Tomescu a ocupat diverse funcții în aparatul bugetar, cu ajutorul cărora își rotunjea veniturile. Astfel, a fost consilier la Primăria Pitești, prin detașare, profesor de educație civică la școala gimnazială “Marin Preda” din Pitești, consilier la Ministerul Cercetării al fostului ministru PSD Șerban Valeca, membru în Consiliul de Administrație al ISIM Timișoara (care aparține Ministerului Cercetării). A mai fost angajată la Ministerul Culturii și la Institutul de Cercetări în Transporturi din București.

Noul director de la Salpitflor este o apropiată a fostului primar PSD, Tudor Pendiuc- relație care explică diversele funcții care nu sunt altceva decât sinecuri politice. Aceasta l-a consiliat pe Pendiuc și l-a ajutat în campania electorală din 2016, când fostul primar a fost învins de Cornel Ionică. Diana Tomescu este fiica lui Petre Idoraș, fost consilier județean PSD în județul Olt și președintele Federalcoop și al Cooperativei de Consum Scornicești. Acesta este născut în Argeș, mai precis în comuna Rucăr.

Diana Tomescu (fostă Idoraș) este căsătorită, de anul trecut, cu George Tomescu, judecător la Tribunalul Argeș, Despre acesta se știe că este nepotul lui Iosiv Cerbureanu, fostul secretar al Primăriei Pitești în “epoca” primarului Pendiuc.

Distribuie