Nereguli la Spitalul Câmpulung Muscel: Lasconi a sesizat DNA, Parchetul și Curtea de Conturi!

Andri
1 Min Read
Nereguli la Spitalul Câmpulung Muscel: Lasconi a sesizat DNA

În urmă cu o lună de zile, Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel, l-a demis din funcție pe Nicolae Alexe, manager al spitalului din oraș, acesta fiind acuzat de mai multe nereguli.

Astăzi primărița a anunțat că a sesizat trei instituții (Curtea de Conturi, DNA și Parchetul) pentru cercetarea unei achiziții făcute de Spitalul Municipal la sfârșitul anului trecut, deci când unitatea medicală era condusă de Alexe.

“Am decis să sesizez Curtea de Conturi, DNA și Parchet pentru cercetarea unei achiziții (de la sfârșitul anului trecut) făcute la Spitalul Municipal Câmpulung cu încălcarea a trei legi. Este vorba despre o achiziție de 90 de mii de lei pentru o instalație de gaze medicale.

Am cerut printr-o misiune ad-hoc de audit verificarea acestei achiziții, iar concluzia e simplă: încălcarea legii. Voi pune la dispoziția organelor de cercetare penală acest raport de audit și toate documentele necesare. Am încredere în justiție.

În ceea ce mă privește, nu tolerez o astfel de conduită, nu protejez pe nimeni, pur și simplu respect legea ceea ce aștept și de la ceilalți conducători de instituții care sunt în slujba cetățeanului”, a anunțat primarul Câmpulungului, Elena Lasconi.

Distribuie