Narcis Sofianu: “Aștept să văd candidatul final al PNL Argeș pentru Consilul Județean. Primarii au dat un ultimatum”

Andri
2 Min Read

Liderul grupului consilierilor județeni PNL Argeș, Narcis Sofianu, a anunțat într-o emisiune la Politikia.ro că încă nu și-a depus cererea de candidatură pentru un nou mandat în Consiliul Județean. Și asta deoarece spune că nu vrea să se asocieze cu actualul candidat al partidului pentru președinția CJ Argeș, prefectul Radu Perianu. Sofianu spune că speră ca acesta să fie înlocuit, eventual ca președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, să își asume candidatura pentru șefia CJ.

“Nu am depus cerere de candidatură pentru că nu sunt convins că noi am stabilit definitiv candidatul la Consiliul Județean. Sunt foarte atent, în calitate de părinte, în special, cu persoanele cu care sunt nevoit să mă asociez. Am devenit mai selectiv. Aștept să văd care va fi candidatul final al PNL Argeș. Nu am ceva personal cu dl Perianu, dar, prin optimismul meu, sper ca filiala Argeș să vină cu un candidat puternic pentru Consiliul Județean. Sper și îmi doresc ca doamna Alina Gorghiu să își asume o candidatură la CJ. Dacă va exista această asumare, spun garantat că voi candida pe lista pentru CJ, chiar dacă nu pe un loc eligibil”- a declarat Sofianu.

#Sofianu: “Există opțiuni mai bune pentru CJ”

După plecarea a doi primari, viceprimari și consilieri locali municipali la PSD, Sofianu spune că au existat semnale, unii dintre ei dând un fel de “ultimatum” conducerii PNL Argeș.

“A avut loc o discuție între primarii PNL Argeș și doamna Gorghiu și i-au comunicat că există opțiuni mai bune pentru candidatură. De fapt, a fost un fel de ultimatum. De aceea unii au și plecat. Nu trebuie să aștepți să intre primarii în greva foamei sau să amenințe că se sinucid ca să înțelegi că o persoană nu e susținută. Primarii sunt foarte interesați de persoana care candidează la președinția Consiliului Județean., influențează inclusiv scorul politic al partidului la nivel național. Credem însă că PNL Argeș poate veni cu un candidat bun”- a spus Narcis Sofianu la emisiune.

Distribuie