Muzeul Municipal Curtea de Argeș, folosit pe “doi lei” de PSD Argeș

Andri
1 Min Read
Muzeul Municipal Curtea de Argeș

Că o parte dintre social-democrați se poartă ca pe propria plantație prin unele instituții de cultură din Argeș, nu mai e un secret pentru nimeni. Chiar ieri fostul premier pușcăriaș, Adrian Năstase, a fost primit la Biblioteca Județeană să conferențieze, de toată fauna și flora organizației PSD Argeș.

Bonus, tot joi, 20 octombrie, organizația PSD Curtea de Argeș a organizat conferința municipală de alegeri la Muzeul Municipal din orașul Basarabilor.  Primarul Constantin Panțurescu a fost ales președinte, iar viceprimarul Ștefan Dumitrache, fost director al Muzeului, a fost ales prim-vicepreședinte al organizației.

Pesediștii au dat năvală în Muzeu la o acțiune de partid, transformând instituția în sală de ședințe (la eveniment au participat deputații Simona Bucura-Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, parlamentarii Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu).

Pentru alegerile PSD Curtea de Argeș, Muzeul a încasat doar… 100 lei! Și asta cu greu, chitanța apărând abia după ce mai mulți argeșeni au cerut socoteală social-democraților pentru că au folosit Muzeul Municipal din Curtea de Argeș la o acțiune 100% politică.

Distribuie