Ministrul Simona Bucura a votat pentru excluderea primarului Georgescu din partid!

Andri
2 Min Read

Biroul Permanent Județean al PSD Argeș și-a nuanțat azi decizia de a-l exclude din partid pe primarul Ion Georgescu. Decizia de excludere a fost luată ieri seară, chiar înainte de reținerea primarului de către procurorii DNA. Acest fapt a dus la critici din partea organizației PSD Mioveni, care i-a acuzat pe cei de la județ că s-au pripit.

Culmea, protejata primarului Georgescu, Simona Bucura Oprescu (deputat și ministrul al Muncii), a votat în BPJ al PSD Argeș pentru excludere. Informația a fost dezvăluită pe Antena3 CNN.

“Îmi este extrem de greu, dar votez pentru. În acest moment votul nostru de abținere sau împotrivă nu îi poate fi de folos domnului Georgescu”- și-a motivat Simona Bucura Oprescu votul.

În capturile de ecran apărute la televizune apare și votul primarului Gîrleanu, din comuna Bogați. Acesta a votat împotriva excluderii lui Georgescu.

”Biroul Permanent Județean al PSD Argeș a decis, în ședință extraordinară, excluderea din partid a domnului Ion Georgescu, având în vedere suspiciunile apărute la adresa domniei sale.

Am urmat aceeași cale care a fost adoptată de PSD în toată țara. Conform Constituției, primarul Ion Georgescu beneficiază – ca oricare cetățean al României – de prezumția de nevinovăție. Avem încrederea că domnul Ion Georgescu va avea puterea de a face lumină în acest caz.

Dăm asigurări locuitorilor din Mioveni că administrația locală a orașului va beneficia în continuare de toată susținerea noastră, astfel încât proiectele de dezvoltare derulate la nivelul orașului atât prin fonduri locale, cât și guvernamentale și europene nu vor avea de suferit.

Suntem convinși, în egală măsură, că organizația din Mioveni a PSD are capacitatea de a rămâne la fel de puternică și de unită și va sprijini și pe mai departe programul de dezvoltare a orașului, inclusiv prin activitatea din cadrul Consiliului Local”, a comunicat azi Biroul Permanent Județean al PSD Argeș.

Distribuie