Ministrul Aurescu, replică obraznică pentru Rareș Bogdan: “Nu mă interesează părerile lui”

Andri
2 Min Read
Ministrul Aurescu

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat duminică seară, în cadrul unei emisiuni la Prima TV că ar remania câțiva miniștri, atât liberali, cât și social-democrați, referindu-se concret la Bogdan Aurescu și Petre Daea. Aurescu a intrat în colimatorul lui Rareș Bogdan în principal pentru ratarea derării la spațiul Schengen. De asemenea, europarlamentarul a spus în emisiune că România nu cere nimic, deși a avut și încă are argumente pentru a câștiga beneficii pe plan extern.

Europarlamentarul PNL a declarat, referindu-se la ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, că nu el sau PNL a decis ca acesta să ocupe funcţia de şef al diplomaţiei din România, ci Statul.

”E o zonă unde nu eu hotărăsc sau PNL. Nu noi l-am numit acolo. Nu este membru PNL”, a declarat Rareş Bogdan.

Replica lui Aurescu nu a întârzit să apară, în ciuda eșecurilor profesionale acesta adoptând un ton foarte obraznic.

„Nu mă intereseaza părerile lui Rareș Bogdan – vă aduc aminte cum, în plin război al Rusiei contra Ucrainei, cerea să blocăm la graniță cerealele ucrainene. Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac bine ce fac – e exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik. Probabil are destul de multe neîmpliniri și frustrări personale”, a declarat Bogdan Aurescu în pentru digi24.ro.

Distribuie