Mihai Coteț, desemnat candidat PNL pentru Primăria Pitești: “Văd tupeul suveran al camarilei lui Gentea”

Andri
2 Min Read

PNL Argeș l-a anunțat azi oficial, într-o conferință de presă, pe Mihai Coteț drept candidatul partidului pentru Primăria Pitești. Se pune punct astfel zvonurilor conform cărora Alina Gorghiu, președinte PNL Argeș, ar fi fost “obligată” să candideze, știut fiind faptul că aceasta caută un loc bun pe lista la europarlamentare a PNL. Coteț a fost desemnat candidat la Primăria Pitești cu votul tuturor celor din BPJ al PNL Argeș.

De asemenea, se spune adio oricărei încercări de a avea și de data asta o “dreaptă unită” în Pitești, Andrei Moșteanu autoproclamându-se vinerea trecută, într-o conferință de presă, candidatul USR la Primărie.

Președinte PNL Pitești, om de afaceri și consilier local, Coteț a criticat administrația Gentea în cadrul conferinței de lansare.

“Actualul primar se încăpățânează să ne arate că hoția și tupeul sunt valori esențiale pentru PSD.

(…) Avem nevoie de o administrație care să înțeleagă că lucrurile nu mai pot continua așa. Piteștiul este orașul nostru, al tuturor. Este esențial să creștem capacitatea administrativă, de atragere a fondurilor europene.

Sunt consilier local și văd tupeul suveran al camarilei lui Gentea, văd cum banul public este risipit. Văd cum investitorii ne ocolesc și cum infrastructura nu ține pasul cu mediul de afaceri”- a spus Mihai Coteț.

Distribuie