Mihai Coteț acuză administrația Gentea de “confidențialitate pe bani publici”

Andri
2 Min Read

Că noile stații de autouz din Pitești sunt niște mizerii inutile nu mai este un secret pentru nimeni. Mai estetice însă decât gheretele din anii ’90, ele au costat  o sumă uriașă: 20 milioane de lei pentru 99 de bucăți!

Suma a ridicat de la început semne de întrebare, poate cel mai vehement pe acest subiect fiind președintele PNL Pitești, consilierul local Mihai Coteț. Acesta a încercat să obțină o explicație din partea Primăriei Pitești și să vadă prevederile din proiect și din contract, dar a fost refuzat pe motiv că ar fi… operă științifică!

“La Pitești, stația costă cât o garsonieră – 41.000 de euro! Cum de s-a ajuns la acest preț incredibil, după toaleta de lux de 400.000 de euro?

Am cerut în scris lămuriri. Ni s-a spus că este… CONFIDENȚIAL, pentru că stațiile ar fi… ,,opere științifice”. Au secretizat costul a ,,patru stâlpi și restul geamuri” pentru a nu afla piteștenii cum se toacă banul public.

Deja a devenit un mod de operare secretizarea contractelor de către primarul PSD, de la contractele cu presa plătită, tocmită nu doar să ignore gunoiul de sub preș, ci și să ridice osanale și să atace adversarii politici ai primarului, și până la celelalte contracte a căror prețuri umflate nu au cum să nu te ducă cu gândul dacă la incompetență sau… la corupție.

Asta este, dragi piteșteni, CONFIDENȚIALITATE PE BANI PUBLICI!”- a scris Mihai Coteț pe rețelele de socializare.

Distribuie