Mesaj cu tâlc al exclușilor din PNL Pitești. S-au dus împreună la teatru

Andri
2 Min Read
Mesaj cu tâlc al exclușilor din PNL Pitești. S-au dus împreună la teatru

Biroul Politic Județean al PNL Argeș a decis duminică, cu majoritate de voturi, excluderea din partid a consilierilor locali  Gelu Tofan și Ana Stan. Practic, a fost vorba despre validarea deciziei organizației PNL Pitești din 16 februarie.

Au fost prezenți 28 de membri ai BPJ.  În cazul lui Gelu Tofan, decizia a fost luată cu 27 de voturi pentru excludere, 1 vot ,,împotrivă”. În privința Anei Stan, 27 de membri au votat pentru excludere, 1 vot împotrivă. Au fost prezenți 28 de membri ai PNL. Ana Stan nici nu a participat la ședință.

“Nu dorim în niciun fel să afectăm parcursul politic al celor doi alături de PSD, partidul cu care au colaborat activ pe toate planurile în ultimul an și astfel își pot exercita în mod oficial parteneriatul evident cu acest partid”- a transmis PNL Argeș după decizia de ieri.

Replica celor excluși nu a întârziat să apară, viceprimarul Gelu Tofan și notărița Ana Stan pozându-se la teatrul Davila. Piesa nu a fost aleasă întâmplător, cei doi trimițând săgeți către conducerea PNL Argeș.

“Vă propunem o duminică alături de noi și de ,,KOANA KIRITZA”. Ca să începeți veseli săptămâna ce urmează (…)‘’Koana Kiritza’’  – Simbolul parvenitismului, al superficialitatii si al indepartarii de valorile autentice!”- a scris Gelu Tofan pe Facebook.

Distribuie