Mașina prefectului a luat foc în mers! Scandal politic în direct!

Andri
3 Min Read

Scandal politic între prefectul și președintele Consiliului Județean Olt după un incident petrecut vineri! Mașina personală a prefectului de Olt, Mario de Mezzo, a luat foc pe o șosea din județ. La volan se aflat șefa cancelariei prefectului, care împrumutase automobilul pentru a merge la un eveniment. Din primele verificări făcute de pompierii care au ajuns la fața locului, incendiul ar fi pornit de la un scurt-circuit electric.

Automobilul, un Peugeot 508, a fost distrus în proporție de 90%. Prefectul de Olt, Mario de Mezzo, spune că mașina nu avea asigurare Casco și că va suporta toată paguba. Totuși, după o simplă căutare în baza de date AIDA pe baza numărului de înmatriculare, mașina nu ar fi avut nici măcar RCA!

Într-o intervenție la Antena3, prefectul PNL Mario de Mezzo a insinuat că nu ar fi fost vorba doar de o defecțiune tehnică a mașinii personale și a amintit de o declarație belicoasă a președintelui CJ Olt, PSD-istul Marius Oprescu.

“E mașina pe care o folosesc doar eu, aproape exclusiv. Azi o împrumutasem șefei cancelariei prefectului, pentru că mașinile instituției erau ocupate. Nu vreau să mă gândesc până acolo, că a fost vorba de altceva, dar am primit foarte multe mesaje de la presă și prieteni. (…) Președintele CJ a spus că nu am avut protecția muncii și metafore cu prinsul mâinii în strung… În calitate de prefect nu consider că este potrivit ca un președinte de Consiliu Județean să folosească o astfel de metaforă, indiferent despre cine e vorba”- a declarat Mario de Mezzo.

Marius Oprescu, președintele CJ Olt, a intervenit și el la Antena3 și a respins categoric că ar fi avut vreo legătură cu incendiul.

“I-am zis că era să-și prindă mâna în strung, era o figură de stil. Nu a avut ordin de prefect când a vrut să intre la Spitalul Județean. Încearcă să transforme orice eveniment nefericit într-un subiect politic. Ce vrea să spună, că l-am amenințat? Mi se pare jenant”- a declarat Oprescu.

Distribuie