Mascaradă marca ADR: Consiliul Județean Argeș- premiat pentru drumuri!

Andri
3 Min Read

E un lucru arhicunoscut că județul Argeș are cele mai “bombardate” drumuri județene din regiune, fiecare dintre județele vecine umilindu-ne, pur și simplu, la acest capitol.

Ei bine, funcționărașii de la ADR Sud-Muntenia, conduși de Liviu Mușat, sunt de altă părere și, în spirit social-democrat, au acordat chiar o diplomă conducerii Consiliului Județean la o gală organizată zilele trecute.  De altfel, nu e prima oară când social-democrații se premiază între ei, Mușat fiind un invitat permanent pe la parangheliile Consiliului Județean Argeș de foarte mulți ani.

Astfel, în cadrul concursul „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”, Gală care a premiat cele mai de succes proiecte încheiate în cursul anului, CJ Argeș a fost premiat cu locul al doilea de către organismul care gestionează Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020 în regiunea noastră. Premiul a fost acordat pentru modernizarea DJ504, în lungime de 24 de kilometri, limita jud. Teleorman – Popești – Izvoru – Recea – Cornățel – Vulpești (DN 65A) în valoare de 86 de milioane de lei. În cadrul galei,  premiul a fost ridicat de polivalentul și multi-competentul vicepreședinte pădurar, Marius Nicolaescu.

„Permiteți-mi și mie să mulțumesc în numele Consiliului Județean Argeș gazdelor noastre și organizatorilor – ADR Muntenia. Și mulțumirile ar trebui să continue cu cei fără de care noi nu putem să ridicăm astăzi aceste premii, și aici mă refer la echipa de implementare și la toți specialiștii care, câteodată, din păcate sunt foarte mult huliți, să spunem așa, în mediu public considerându-se că funcționarii publici nu lucrează. Dar iată că plus-valoarea în Regiunea Sud Muntenia este adusă și prin activitatea funcționarilor publici care lucrează la diferite structuri la primării, consilii județene și așa mai departe. Ceea ce fac aduce plus – valoare fiecărei comunități în parte, regiunii noastre, și nu în ultimul rând României!

Permiteți-mi să mulțumesc și constructorilor, fără de care noi astăzi nu am fi putut implementa aceste proiecte. Chiar dacă acum sunt premiate proiectele care au fost terminate,  vreau să vă spun că noi mai avem încă în implementare proiecte pe care le vom încheia anul acesta atrăgând astfel întreaga sumă din fondurile europene”  a spus vicepreședintele Marius Nicolaescu în cadrul evenimentului.

Distribuie