Marian Niță încă așteaptă să fie despăgubit de Antena1: “I-am iertat pe toți, că altfel mă îmbolnăveam”

Andri
2 Min Read

Consilierul local Marian Niță, fost viceprimar al orașului Costești, a câștigat în luna mai 2023 un proces împotriva postului național de televiziune Antena 1. Niță a cerut daune morale de 200.000 euro și cheltuieli de judecată după ce, în 2016, când era directorul unui centru DGASPC, a fost calomniat de postul tv la emisiunea “Acces Direct”.

După 7 ani de procese, timp în care dosarul s-a plimbat pe la Judecătoria Pitești, Tribunalul București,  Curtea de Apel Pitești și Înalta Curte de Casație și Justiție- politicianului argeșean i s-a făcut dreptate. Acesta nu a primit însă nici acum despăgubirile decise de instanță, după cum ne-a declarat chiar el.

“Nu am primit nici acum hotărârea judecătorească, o aștept să vină și să primesc daunele prevăzute în ea și cheltuielile de judecată. În rest, i-am iertat pe toți, pentru că dacă nu îi iertam, mă îmbolnăveam”- ne-a spus Niță.

Președinte PUSL Costești și candidat al partidului la Primăria orașului, Marian Niță spune că nu se va alia cu nicun alt partid la alegerile locale: “Vom merge singuri în alegeri la Costești. Am rămas și cu componenta socială și cu cea liberală. Mi-am luat căluțul (n.r sigla partidului) și am dat drumul la treabă.”

De asemenea, Niță ne-a declarat că își dorește ca PUSL să obțină un scor bun la alegeri în orașul din sud.

“Oamenii apreciază fiecare lucru bun pe care îl facem pentru ei. Îi mulțumesc lui Cristian Popescu Piedone pentru susținere, mă bucură să știu că avem un prieten de încredere la București. Lista de Consiliu Local este făcută în ordine alfabetică, deocamdată și, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom face parte din majoritatea care va reuși să schimbe în bine soarta orașului”- a spus Marian Niță.

Distribuie