Lovitură pentru Perianu! Subprefectul Minciunescu nu a făcut recurs în cazul bulevardului Pardon!

Andri
2 Min Read
Lovitură pentru Perianu! Subprefectul Minciunescu nu a făcut recurs în cazul bulevardului Pardon!

Lovitură pentru prefectul Perianu, care a ținut cu dinții să blocheze, cât mai mult, lucrările la bulevardul Pardon din Câmpulung! Strategia i-a fost dată peste cap chiar de către unul dintre „subalterni”. Astfel, subprefectul (PSD) Bogdan Minciunescu a profitat de faptul că este, în aceste zile, înlocuitor al prefectului (PNL) Perianu în fruntea Instituției prefectului și a dat un anunț important pentru musceleni. Prefectul Perianu este în concediu, fiind cunoscut faptul că îi plac pauzele lungi și dese…

Astăzi era ultima zi în care Instituția Prefectului putea  înainta recurs la sentința civilă a Tribunalului Argeș privind Bulevardul Pardon din municipiul Câmpulung Muscel.

“Vă informez că am decis să NU formulez recurs.  Această decizie am luat-o în primul rând având în vedere interesul câmpulungenilor și ținând cont de motivarea instanței care arată că interesul public este prioritar.

Cu toate acestea, în măsura în care domnul prefect consideră oportun să introducă recursul, are posibilitate să o facă în cursul zilei, semnând actele, așa cum ar fi putut să o facă înainte să plece în concediu de odihnă, știind că în această perioadă este termen limită pentru recurs.

În condițiile în care domnul prefect, care a inițiat acest demers în instanță, a preferat să plece în concediu de odihnă, eu mi-am asumat această responsabilitate și o fac cu tărie pentru binele câmpulungenilor și cu credința că respect litera și spiritul legii. Este convingerea mea sinceră că fac ceea ce trebuie.

Nu fac nici jocul domnului prefect, nici jocurile doamnei Elena Lasconi, ci pur și simplu înțeleg să apăr, în limitele legii, interesele cetățenilor din municipiul Câmpulung”, a declarat subprefectul Minciunescu în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie