Lovitură pentru clienții Tesla: Se introduce taxă la încărcarea prin Supercharger!

Andri
1 Min Read
Lovitură pentru clienții Tesla: Se introduce taxă la încărcarea prin Supercharger!

Stațiile de încărcare Tesla, numite Supercharger, funcționau la noi în țară inclusiv în Pitești, în parcarea Auchan Bradu. Proprietarii de mașini Tesla își puteau încorca aici mașinile, gratuit. Mai erau disponibile în București, Constanța,  Cluj, Sibiu și Timișoara. Însă din 9 martie va fi perceputa o taxa de aproximativ 2.5 lei/kwh. Compania i-a anunțat pe proprietari, printr-un email, despre schimbările care vor intra în vigoare de săptămâna viitoare.

Va exista și o taxă de inactivitate care intervine atunci când au trecut 5 minute sau mai mult de la oprirea încărcării. Aceasta  va fi de 2.5 lei pe minut și de 5 lei pe minut în cazul în care stația este ocupată 100%.

„Ne imaginăm un viitor în care mașinile se mută singure după finalizarea încărcării, îmbunătățind și mai mult eficiența rețelei și experiența clienților. Până atunci, vă rugăm să mutați vehiculele din dreptul dispozitivelor Supercharger după finalizarea încărcării. Un client nu și-ar lăsa niciodată mașina parcată în dreptul unei pompe dintr-o benzinărie, iar același principiu se aplică și în cazul dispozitivelor Supercharger”- a anunțat compania.

Distribuie