Loc de joacă de 1,5 milioane lei în Găvana

Andri
2 Min Read
Loc de joacă de 1

Primăria Pitești anunță că lucrările de modernizare pentru locul de joacă pentru copii din cartierul Găvana, de pe strada Mircea Eliade (vizavi de Kaufland), inclusiv parcarea supraterană, au fost finalizate. Surprinde suma uriașă cheltuită pentru acesta- nu mai puțin de 1,5 milioane lei. Firma care l-a amenajat este una abonată la lucrările de acest gen ale Primăriei (DFS Center Group).

Astăzi a avut loc recepția la terminarea lucrărilor la locul de joacă, dotat cu echipamente moderne, diferite ca structură și funcționalitate, bănci noi, coșuri de baschet, teren sportiv și un covor elastic de cauciuc (tartan), care asigură o suprafață sigură pentru protecția la impact. Locul de joacă poate fi folosit de 234 de utilizatori simultan.

În cadrul ansamblului, există și un complex de joacă tematic (Vapor), care se va adresa copiilor cu dizabilități, dar și celor cu vârsta între 3 și 14 ani, acesta putând fi utilizat simultan de 120 de copii.

Suprafața totală a amenajării este de 1146 mp, incluzând atât zona de joacă, cât și terenul de sport – baschet.

Întreaga hidroizolație a complexului de joacă a fost complet refăcută, așa încât riscul apariției infiltrațiilor în parcarea subterană să fie eliminat.

Lucrările de modernizare au fost executate de către Asocierea DFS Center Grup SRL și SC Invest Prospeed ESM SRL, având ca subcontractant SC FUN ATTRACTION EXPERT SERVICE SRL. Valoarea contractului a fost de 1.294.491,17 lei fără TVA (1.486.894,49 cu TVA inclus).

Distribuie