Lider de sindicat expirat, bodyguardul lui Ciolacu în Parlament

Andri
2 Min Read

A fost un spectacol grotesc la dezbaterea bugetului pe 2024 în Parlament, de marți seara! Parlamentarii din opoziție s-au înjurat cu cei de la PSD, dar și între ei, afișând, în același timp, mesaje tipărite pe cutii de carton sau pancarte.

Premierul Marcel Ciolacu a reușit cu greu să își țină discursul în care a prezentat bugetul, la tribuna Camerei Deputaților creându-se o vânzoleală fără precedent.

Simțind impulsul de a-și apăra șeful de partid în busculada creată de parlamentarii AUR, USR și Șoșoacă, un deputat argeșean a luat atitudine, deși el însuși abia se ținea pe picioare din cauza oboselii și, probabil, a stării de sănătate.

Este vorba despre Nicolae Pavelescu, fost lider de sindicat la Sindicatul Automobile Dacia, devenit parlamentar PSD Argeș la alegerile din urmă cu trei ani. Bodyguardul de ocazie a încercat să îi îndepărteze pe “protestatarii” de la USR și AUR de premierul Marcel Ciolacu, ba chiar chemând ajutoare la tribună, din rândurile parlamentarilor PSD. Strategia sa a funcționat, cât de cât, ca al mitingurile de pe vremuri, dar circul din Parlament a fost de un prost gust absolut.

În timpul scandalului care a avut loc între liderul AUR, George Simion și senatorul Diana Șoșoacă, fosta sa colegă de partid, s-au schimbat replici de maidan. Totul a fost transmis live pe rețelele de socializare, scandalul culminând cu momentul în care Șoșoacă l-a numit “fătălău” pe Simion de la tribuna Parlamentului:

„George Simon, președintele AUR: Asta-i atitudinea voastră…

Diana Șoșoacă, senator: Pleacă de lângă mine, că nu știu ce-ți fac.

George Simion: Te agresez sexual, scroafo!

Diana Șoșoacă: Ce faci, mă, tu?

George Simion: Te agresez sexual.

Diana Șoșoacă: Mă agresezi, tu, sexual, mă? Pe cine agresezi tu, sexual, mă? Nu ți-e rușine, bă violentule? Fătălăii de la AUR. Fă-tă-lă-ul!, fă-tă-lă-ul!”

Distribuie