Gheorghe Badea a răbufnit în fața lui Iani Popa și a parlamentarilor: “Avem o perlă pe care o ținem în nămol!”

Andri
2 Min Read
Gheorghe Badea a răbufnit în fața lui Iani Popa și a parlamentarilor: “Avem o perlă pe care o ținem în nămol!”

Omul de afaceri Gheorghe Badea s-a dezlănțuit la adresa parlamentarilor și reprezentanților Guvernului, prezenți azi, la Primăria Pitești, la o întâlnire organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș. Astfel, Badea a spus că va fi gata tronsonul de autostradă Pitești-Curtea de Argeș, iar Transfăgărășnaul tot nu va fi deschis tot timpul anului. Badea s-a adresat parlamentarilor prezenți, secretarului de stat în ministerul Transporturilor, Iani Popa și prefectului Perianu.

De altfel, construirea de copertine împotriva avalanșelor pe Transfăgărășan pentru a fi circulabil tot timpul anului, a fost una din propunerile CCIA Argeș de pe ordinea de zi.

“Avem o perlă, creată prin eforturile nației române înainte de 1990, care este ținută în nămol! Autostrada Pitești-Curtea de Argeș va deschide mari oportunități de dezvoltare. Dar fără copertine pe Transfăgărășan, nu vom putea profita turistic de această perlă. Toți parlamentarii ar trebui să țină cont de acest lucru”- a spus apăsat Gheorghe Badea, care deține unități de cazare pe Transfăgărășan.

Secretarul de stat Iani Popa, de la ministerul Transporturilor  (pe transportul naval, dar județul Argeș nu are niciun rău navigabil!) a încercat să ofere un răspuns, dar a fos, ca de obicei, neconvingător. Popa a spus că la CNAIR există un necesar cu polatele, lucrările de scurgere a apelor, parcările și panourile de afișare digitală care să permită menținerea deschisă a Transfăgărălanului mai multe luni din an. Din păcate, punerea în practică întârzie de ani de zile, totul rămânând la stadiul de plan.

Distribuie