George Simion le-a luat fața invitaților de la Simfonia Lalelelor

Andri
1 Min Read
George Simion le-a luat fața invitaților de la Simfonia Lalelelor

Deschiderea ediției de anul acesta a Simfoniei Lalelelor, care a avut loc vineri, a fost un prilej bun de afirmare pentru partidele politice din Argeș.

Ca și în anii trecuți, PNL a boicotat evenimentul și nu și-a trimis reprezentanții la deschidere (a existat o singură excepție, despre care vom vorbi separat). PSD-iștii s-au premiat între ei, pe scena Filarmonicii Pitești, Ion Mînzînă oferindu-i plachete și atenții primarului Cristian Gentea, fiind valabilă și reciproca.

Din partea partidelor, au fost prezenți și cei de la USR sau Forța Dreptei Argeș. Vedeta deschiderii a fost însă George Simion și delegația de la AUR Argeș.

Președintele AUR a reușit să ia fa’a organizatorilor și invitaților, foarte mulți piteșteni pozându-se cu el. Ba chiar la defilarea din fața Primăriei, acesta s-a plasat strategic, fix în mijloc, deși acela era, tradițional, locul primarului. Edilul Cristian Gentea a fost însă depunctat de lipsa evidentă de organizare de la paradă, cu tot alaiul de la PSD fiind trecut în plan secund.

Distribuie